Nopeasti sitä vain tottuu uuteen teknoligiaan. Kaikki vaan uudistuu niin nopeasti että vuoden vanha kännykkä on jo melkein museokapine.

Kerrotaanpas vaikka meidän perheen uudesta tietokoneesta. Kaikki alkoi siitä kun vanha alkoi hieman reistailla. Muutenkin olimme puhuneet uuden koneen ostosta jo pitkään, ettei aina tarvitsisi jonottaa koneelle.

Sitten vanhemmasta koneesta meni tuuletin rikki ja se piti viedä korjaamolle. Koska äiti tekee kotona tietokoneella töitä suurimmaksi osaksi, nyt oli tullut korkea aika hankkia se uusi tietokone. Ja pian se hankittiin. Ja siinä oli puoltoista kertaa suurempi näyttö kuin tässä vanhassa (joka on muuten ostettu vuonna 2004).

Ja uusi kone on muutenkin paljon nopeampi ja näppäimet ovat mukavammat ja näytön laatu on paremi ja muutenkin olen ihan rakastunut koko koneeseen!!

Mutta vielä pari viikkoa sitten tämä vanha oli aivan sopiva kone. Mitä on tapahtunut!? Kun sain parempaa niin huonompi ei enää kelpaa. Hmp! Ihan kiusallani nytkin olen vanhalla koneella, vaikka mahdollisuus olisi mennä uudelleen koneelle. Minä en hylkää vanhaa hyvää vuoden 04 mallia. Piste.