Vuodatetaanpas tänne kun tämähän on vuodatus-sivusto.

Eli, olin viime kesänä maailman parhaalla rippileirillä. Kokemus oli upea ja se kaksi viikkoa on jäänyt Elämäni top5 parhaan asiat -listalle. Leirin loppuminen oli kova paikka, mutta selvisin siitä jotenkuten vain ajattelemalla, että no ensi kesänä menen samalle leirille isoseksi. Jos en olisi noin ajatellut, olisin joutunut varmaan terapiaan.

No, joulukuun alussa sitten lähetin isoshakemuksen sinne ja yritin parhaani jotta hakemuksesta olisi tullut sellainen että pääsisin isoseksi.

Eilen tuli sähköposti, jossa luki suunnilleen näin: "Valitettavasti et pääse ensi kesän rippileireille isoseksi."

Ja voi että ketuttaa. Aluksi olin vain, että voi harmi, en päässyt, no elämä jatkuu. Viiden minuutin päästä olin ihan murtunut ja meni koko perjantai-ilta ihan murehtimiseksi. Mikä meni vikaan?

Kaikista eniten ärsyttää se, että kaikki vanhat isoset tuntuu pääsevän mutta eihän tietenkään näitä uusia, sellaisia joilla ei ole räväkkä persoona, oteta huomioon ollenkaan, vaan heidän hakemukset laitetaan suorista tietä EI-laatikkoon.

Täytyy nähdä kamalasti työtä että pääsee samalle leirille isoseksi. Pitää alkaa käymään nuortenilloissa ja esittämään aktiivista seurakuntanuorta, että voisi olla 1% mahdollisuus päästä. Mutta ensi vuonna haen ja sitäseuraavanakin, jos en muuten pääse, ja senkin jälkeen niin kauan että pääsen.